Ochrana osobních údajů

Tyto zásady ochrany soukromí byl sestaven tak, aby lépe sloužit těm, kdo se zabývá tím, jak jejich "Osobně identifikovatelné informace" (PII) je používán online. PII, jak se používá v zákoně o ochraně osobních údajů v USA a informační bezpečnosti, jsou informace, které mohou být použity samostatně nebo s dalšími informacemi k identifikaci, kontaktování nebo lokalizaci jedinou osobu, nebo pro identifikaci jednotlivce v kontextu. Přečtěte si prosím naše zásady ochrany soukromí pečlivě získat jasnou představu o tom, jak shromažďujeme, používáme, chránit nebo jinak zpracovat vaše identifikační údaje v souladu s naší webové stránce.

 

Jaké informace shromažďujeme?

 

Při objednávce nebo registraci na našich stránkách, v případě potřeby, můžete být požádáni o zadání vašeho jména, e-mailovou adresu, poštovní adresu, telefonní číslo nebo jiné údaje, které vám pomohou s vaší zkušenosti.

 

Kdy budeme sbírat informace?

 

Shromažďujeme informace od vás, když si objednáte, nebo zadat informace na našich stránkách.


Jak můžeme použít vaše informace?

 

Můžeme použít informace, které shromažďujeme od vás při registraci, aby nákup, přihlaste se k odběru newsletteru, reagovat na průzkumu nebo marketingovou komunikaci, surfování po webu, nebo použít určité další stránky je možné následujícími způsoby:
       Rychlé zpracování transakcí.

 

Jak chráníme informace pro návštěvníky?

 

Používáme skenování zranitelnosti a / nebo skenování na normy PCI.
Pro zajištění bezpečného přenosu dat používáme certifikáty SSL.
       Poskytujeme pouze články a informace a nikdy nepožadujeme osobní nebo soukromé informace

 

Používáme "cookie"?

 

Soubor cookie je malý soubor, který žádá o povolení umístění na pevný disk počítače. Jakmile souhlasíte, soubor se přidá a soubor cookie pomáhá analyzovat návštěvnost webu nebo vás informuje o návštěvě určitého webu. Soubory cookie umožňují webovým aplikacím reagovat na vás jako jednotlivce. Webová aplikace dokáže přizpůsobit své operace vašim potřebám, rádům a nepřátelům shromažďováním a zapamatováním informací o vašich preferencích.

Cookies používáme dopravní protokolu zjistit, které stránky jsou používány. To nám pomáhá analyzovat data o provozu webových stránek a zlepšovat naše webové stránky s cílem přizpůsobit je potřebám zákazníka. Používáme pouze informace pro statistické účely analýzy a data jsou odstraněny ze systému.

Celkově, cookies nám pomáhají poskytnout vám lepší webové stránky, tím, že umožňuje nám sledovat, jaké stránky najdete užitečné a které ne. Cookie v žádném případě nám dává přístup k vašemu počítači nebo jakékoliv informace o vás, jiné než data budete chtít sdílet s námi. Můžete si vybrat, přijmout nebo odmítnout cookie. Většina webových browserů automaticky cookies akceptuje, ale většinou je možné změnit nastavení, aby cookies odmítal, pokud si to přejete prohlížeč. To může zabránit plné využití těchto stránek.

V níže uvedené tabulce jsou uvedeny soubory cookie shromažďujeme a jaké informace uchovávat.

Název COOKIECOOKIE Popis
VOZÍKSdružení s nákupního košíku.
CATEGORY_INFOObchody v kategorii info na stránce, která umožňuje rychlejší zobrazení stránek.
POROVNATPoložky, které máte v seznamu Porovnat produkty.
MĚNYVaše preferované měny
ZÁKAZNÍKŠifrované verze své zákaznické id s úložištěm.
CUSTOMER_AUTHIndikátor pokud jste právě přihlášeni do obchodu.
CUSTOMER_INFOŠifrované verze skupiny zákazníků patříte.
CUSTOMER_SEGMENT_IDSObchody segmentu zákazníků ID
EXTERNAL_NO_CACHEVlajka, která označuje, zda ukládání do mezipaměti je zakázán nebo není.
FRONTENDMůžete sesssion ID na serveru.
GUEST-VIEWUmožňuje hostům upravovat své objednávky.
LAST_CATEGORYPoslední kategorie, kterou jste navštívili.
LAST_PRODUCTNejnovější výrobek, který jste si prohlíželi.
NewMessageOznačuje, zda byla přijata nová zpráva.
NO_CACHEOznačuje, zda je povoleno používat vyrovnávací paměť.
PERSISTENT_SHOPPING_CARTOdkaz na informace o vašem košíku a zobrazení historie, pokud jste se ptali na webu.
HLASOVÁNÍID jakýchkoli průzkumů veřejného mínění, které jste naposledy hlasovali palců
POLLNInformace o tom, co průzkumy veřejného mínění jste hlasovali.
RECENTLYCOMPAREDPoložky, které jste v poslední době ve srovnání.
STFInformace o produktech jste e-mailem přátelům.
UCHOVÁVATPohled obchod nebo jazyk, který jste vybrali.
USER_ALLOWED_SAVE_COOKIEOznačuje, zda zákazník možnost použít soubory cookie.
VIEWED_PRODUCT_IDSVýrobky, které jste naposledy zobrazené.
PŘÁNÍŠifrované seznam produktů přidán do seznamu přání.
WISHLIST_CNTPočet kusů ve vašem seznamu přání.

 

Třetí strana Zveřejnění

 

Můžeme přenést non-identifikovatelné informace třetím stranám. Můžeme také přenášet vaše identifikační údaje, ale pouze k důvěryhodným třetím stranám

 

Třetích stran odkazy

 

My nezahrnují ani nabízet produkty třetích stran nebo služby na našich webových stránkách.

 

Google

 

Nemáme povoleno Google AdSense na svých stránkách, ale můžeme tak učinit v budoucnu.

 

Zákon Kalifornie Ochrana ochrany soukromí na internetu

 

Podle CalOPPA jsme se dohodli na následující:
Uživatelé mohou navštívit naše stránky anonymně
Po vytvoření této zásady ochrany osobních údajů, přidáme odkaz na něj na naší domovské stránce, nebo jako minimum na první významnou stránku po vstupu do naší webové stránky.
Naše zásady ochrany soukromí odkaz obsahuje slovo ‚ochrany soukromí‘, a lze je snadno nalézt na stránce uvedené výše.
Uživatelé budou informováni o případných změnách ochraně soukromí:
       Na stránce ochrany osobních údajů
Uživatelé jsou schopni změnit své osobní údaje:
       Pošlete nám e-mail
Jak se naše stránky zpracovávat nemají sledovat signály?
Ctíme je a nesledují, rostlinné cookies nebo využít reklamní kdy Do Not Track (DNT) mechanismus prohlížeč je na svém místě.
Má naše stránky umožňují třetí strany sledování chování?
dovolujeme

 

COPPA (Děti Online Privacy Protection Act)

 

Nechceme výslovně prodávat dětem mladším 13

 

Poctivého informování

 

Aby bylo v souladu s pravidly poctivého informování budeme brát následující odezvu opatření by k porušení dat nastat:
Budeme informovat uživatele e-mailem
       V rámci 1 pracovní den
Budeme informovat uživatele prostřednictvím oznámení na webu
       Během pracovních dnů 7
Dohodli jsme se na individuálním principu nápravy, která vyžaduje, aby jednotlivci mají právo vykonávat právně vymahatelná práva proti datakolektorů a zpracovatelů, kteří nedodrží zákonem. Tato zásada vyžaduje nejen to, že jednotlivci mají vymahatelná práva vůči uživatelům dat, ale také to, že jednotlivci mají obrátit na soudy nebo vládní agentury pro vyšetřování a / nebo stíhat nedodržování ze strany zpracovatelů dat

 

Kontaktní údaje

Pošta:[chráněno e-mailem]

Copyright © CTO Group, Všechna práva vyhrazena.